به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر امور فرهنگی وزارت علوم، سید روح الله فضلی، درنشست استانی ستاد اربعین دانشگاهیان که در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، گفت: مقرر شده تمامی کارهای مربوط به اردوی دانشجویی اربعین چه در عراق و چه در ایران، با مدیریت و نظارت سازمان بسیج دانشجویی انجام شود.
وی گفت: چهار مرز خروجی برای عراق وجود دارد که دو مرز پرتردد آن یعنی شلمچه و چزابه در خوزستان واقع شده است؛ لذا پیشنهاد شده که ۷۰ درصد دانشجویان را از این دو مرز در خوزستان عبور دهیم؛ زیرا خروج از سایر مرزها مشکلاتی را در پی دارد.
دبیر قرارگاه دانشجویی اربعین، استفاده از دانشجویان مسلط به زبان های عربی، انگلیسی و اردو جهت برقراری ارتباط در کشور میزبان را، یک پیشنهاد راهبردی و لازم دانست.
نماینده سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به برنامه برپایی موکب در دانشگاه های سراسر کشور اظهار داشت: در دهه اول محرم بنا داریم که در تمام دانشگاه های کشور نمونه ای از موکب های عراقی به نمایش درآید تا آمادگی بیشتری برای برپایی موکب در اردوی اربعین حاصل شود.
فضلی با تاکید بر اینکه کارها به صورت یکپارچه و در قالب «ستاد اربعین دانشگاهیان کشور» انجام شود، تصریح کرد: در کشور عراق تمام فعالیت ها با عنوان «شباب رضوی» انجام می شود و این نام در عراق به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: همچنین دو موکب از سوی دانشجویان ایران به نام های «شباب رضوی» و «شباب المقاومه» در طول مسیر راهپیمایی برپا خواهد شد تا به زائران دانشجو خدماترسانی کنند.
دبیر قرارگاه دانشجویی اربعین در خصوص مجوز خروج دانشجویان از مرز نیز گفت: مقرر شده تا با هماهنگی سازمان نظام وظیفه و وزارت کشور، خروج از مرز برای دانشجویان بدون پرداخت وثیقه انجام گیرد.
نماینده سازمان بسیج دانشجویی کشور با اعلام اینکه پیش بینی شده روزانه ۱۰ هزار نفر دانشجو در کربلا و ۵ هزار نفر در نجف داشته باشیم، افزود: برای ثبت نام دانشجویان متقاضی اردوی اربعین، سامانه ای به نام «سقا» طراحی شده که به زودی به بهره برداری می رسد و نحوه استفاده از این سامانه به این صورت است که ابتدا ثبت نام اولیه از دانشجویان در دانشگاه ها انجام می شود و سپس توسط مدیران کاروان ها، اسامی دانشجویان در سامانه به ثبت می رسد.
نظر شما